30 aprilie 2020

Tigla metalica - FierCTC

Țiglă Metalică Fiind lider national in productia de tigla metalica, compania noastră vă pune la dispoziție sisteme complete de acoperișuri în 3 game constructive RIVA®, DUROTEK® si KARPATIK®.
Acoperișurile noastre vor oferi casei tale un plus de frumusețe și de calitate. Dimensiunile mari ale panourilor de țiglă elimină numeroasele îmbinări și, în plus, greutatea redusă determină economii în structura acoperișului. Iți oferim toate informațiile necesare pentru alegerea soluțiilor și produselor potrivite nevoilor tale și putem executa măsurători pentru o estimare realistă a costurilor și a termenelor de execuție.
Țigla metalica este un produs obținut din tabla de oțel galvanizată și vopsită și imită țigla ceramică tradițională. Presarea și tăierea 3D face posibilă suprapunearea la același nivel a patru panouri de țiglă în asa fel încât îi conferă un aspect de continuitate acoperișului și un plus de eleganță.

Fabricarea țiglei metaliceSistemele de acoperiș sunt produse conform standardelor în vigoare la nivel european. Materialul de bază al produsului este tablă de oţel zincată la cald pe ambele feţe cu strat de Zn minim 225 g/m2. Peste stratul de zinc se aplică un strat de pasivare de 1 µm urmat de un strat de grund pe ambele feţe de 7 µm după care pe faţa inferioară se aplică un lac de protecţie Epoxy de 10µm, iar pe faţa superioară un strat de silicon poliester de 25 µm grosime, poliester mat de 35 µm grosime sau plastisol de 200 µm grosime după caz.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați:
Solicită ofertă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.