16 aprilie 2020

Am lansat un nou look al site-ului nostru www.fierctc.ro astazi 15.04.2020


Aflat in lucru de mai mult timp, am lansat noua versiune a site-ului nostru www.fierctc.ro. Schimbarile sunt majore, atat din punct de vedere al designului, cat si al functionalitatilor si tehnologiilor utilizate, avand acum si un design responsive  care se incadreaza confortabil oricarui tip de device: mobil, tableta, desktop.

Partea de Produse este in continuare disponibila pentru o vizualizare in detaliu, avand la dispozitie si sectiunea „DocumentatiiTehnice” de unde puteti descarca fise tehnice, instructiuni de montaj, agremente tehnice si alte informatii utile.

In noul site au fost ilustrate/evidentiate si serviciile oferite de catre compania noastra cum ar fi: garantie, consultanta, masuratori, transport și altele. Promovarea acestora, sunt imperios necesare in continuare, deoarece  scopul si misiunea noastra sunt acelea de a oferi produse si servicii ridicate la cele mai noi standarde de calitate, atât colaboratorilor nostri cat si celor noi, interesati.

O alta facilitate in noul site va ofera posibilitatea de a utiliza harta intercativa aflata pe prima pagina si de a ne contacta din orice sectiune a site-ului, apeland formularul “Solicita Oferta”. Astfel, puteti intra in legatura cu unul dintre reprezentantii nostri din departamentul de marketing alocat zonei geografice selectate sau al produselor de interes vizitate. Pentru alte solicitari ne puteti contacta utilizand formularul de contact.

Pentru a fi mereu la curent cu gradul de satisfactie al clientilor nostri am pus la dispozitie si un chestionar de feedback (ChestionarSatisfactie) pe care ne-am dori sa-l completati de fiecare data, in urma colaborarii cu compania noastra. Astfel vom sti in permanenta cum sa ne pliem necesitatilor din piata si sa imbunatatim calitatea produselor, serviciilor si a modului de comunicare cu colaboratorii nostri, in speranta unei colaborari de lunga durata.

Puteti vizita si pagina noastră de Facebook, unde ne puteti contacta in timp real. Mereu este loc pentru imbunatatiri. Va stam asadar la dispozitie si in Social Media, atat pe Facebook, cat si pe Youtube sau Google+.
firctc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.